Mukaan Vastuullinen kesäduuni 2015 -kampanjaan

 

Vastuullinen kesäduuni 2015 on Taloudellisen tiedotustoimisto TATin, T-Median, Soneran, Alma Median, Monsterin ja Nokian yhteinen kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaita kesätyöpaikkoja. Tavoitteenamme on saada mukaan mahdollisimman monta työnantajaa ja herättää keskustelua kesätyön merkityksestä nuorille ja työnantajille.

 

Työnantajille kesätyö on ainutkertainen tilaisuus tehdä hyvä ensivaikutelma tulevaisuuden tuloksentekijöihin. Hoitamalla kesätyökuvion tyylikkäästi ja vastuullisesti työnantaja varmistaa asemansa, kun kilpailu osaavasta työvoimasta kiristyy. Myös suuri yleisö odottaa työnantajilta vastuullisia tekoja. Vastuullinen kesäduuni -kampanja tarjoaa työnantajalle mahdollisuuden kehittää kesätyöprosessejaan, kantaa vastuuta nuorista – ja kertoa siitä.

 

Kampanjan osallistumismaksu työnantajille on  200 €, joka tuo näkyvyyden kampanjasivustolla, oikeuden käyttää Vastuullinen kesäduuni -logoa ja kampanjamateriaalia sekä mahdollisuuden osallistua kesäduunikilpailuun ja koulutuksiin. Osallistumismaksuun sisältyy myös mahdollisuus ilmoittaa kesätyöpaikoista Monsterissa ilman eri maksua.

 

Parhaan hyödyn kampanjasta saat kuitenkin investoimalla kumppanuuteen, johon sisältyvät mm. kesäduunivideon tuottaminen ja julkaisu kanavissamme, yrityskohtaiset kesätyötutkimuksen tulokset, kumppanitapaamiset sekä laajempi näkyvyys kampanjassa kaikille sidosryhmille.

Ilmoittaudu mukaan Vastuullinen kesäduuni 2015 -kampanjaan tästä

Päivi Salminen-Kultanen
paivi.salminen-kultanen@tat.fi
040 727 9717
 
Liisa Tenhunen-Ruotsalainen
liisa.tenhunen-ruotsalainen@tat.fi
040 545 2198

Myyntipaketit