Liity mukaan

Ilmoittautuminen Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan on helppo ja hauska tapa toteuttaa yhteiskuntavastuuta

Vastuullinen kesäduuni on työnantajille suunnattu hyväntuulinen kampanja, jonka tarkoitus on kehittää kesätyötä ja 16-25-vuotiaiden nuorten valmiuksia siirtyä työelämään. Kampanjassa esitellään hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.

Peter Vesterbacka

 

Hanketta on toteuttamassa laaja joukko toimijoita, joita yhdistää kiinnostus nuorten työllisyyteen. Vastuullinen kesäduuni 2014 -kampanjan toteuttaa Suomen lasten ja nuorten säätiö ja sen pääyhteistyökumppaneita ovat Alma Media, Sonera ja Monster. Kampanjan suojelija on Rovion markkinointijohtaja “Mighty Eagle” Peter Vesterbacka. Tavoitteenamme on saada mukaan mahdollisimman monta työnantajaa ja herättää keskustelua kesätyön merkityksestä nuorille ja työnantajille.

 

Osallistuessasi kampanjaan saat käyttöösi Vastuullinen kesäduuni -logon sekä organisaatiosi nimen kampanjan verkkosivuille. Vastuullisena kesätyönantajana osallistuminen on maksutonta, edellytyksenä on vain, että palkkaatte kesätyöntekijöitä ja olette valmiit sitoutumaan hyvän kesätyön periaatteisiin. Kampanjan kautta saatte hyviä vinkkejä ja uusia ideoita kesätyön kehittämiseen. Lisäksi kampanjan pääyhteistyökumppani Monster tarjoaa mukana oleville työnantajille maksuttoman kesätyöpaikkailmoituksen kotisivuillaan Monster.fi.

 

 

Kesätyötutkimus ja Vastuullisin kesäduuni -kilpailu

 

Maksuton kesätyötutkimus: Kesätyötutkimus on erinomainen mahdollisuus selvittää, kuinka nuoret kesätyön teillä kokevat. Tiedot kerätään nuorilta kesä-heinäkuussa verkkokyselynä ja toimitamme vastaukset teille yhteenvetona sähköisessä muodossa. Keräämämme tiedot ovat luottamuksellisia emmekä koskaan luovuta niitä kolmannelle osapuolelle.

 

Vastuullisin kesäduuni -kilpailu: Voitte halutessanne ilmoittaa kesätyötutkimuksenne tulokset Vastuullisin kesäduuni -kilpailuun, jossa parhaiten menestyneet työnantajat palkitaan kampanjan päätöstilaisuudessa elokuussa. Lue lisää kilpailusta.

 

 

Tervetuloa mukaan kehittämään vastuullista kesätyökulttuuria!

Liity kampanjaan alla olevasta linkistä.

 

ILMOITTAUDU KESÄDUUNIKAMPANJAAN