Ilmoittautuminen Vastuullinen kesäduuni 2016 -kampanjaan

 

 
Tavoitteemme on tulevana vuonna nostaa suomalainen kesätyö jälleen uudelle tasolle. Autamme työnantajia kehittämään kesätyöprossejaan ja saamaan parhaan hyödyn nuorten työpanoksesta sekä tuoreista näkemyksistä. Nuorelle onnistunut kesätyökokemus antaa luottamusta itseensä ja tulevaisuuteen. Se luo positiivisen kuvan työnantajasta ja tämän toimialasta!
 
Kampanjan osallistumismaksu on mikroyrittäjille (alle 10 työntekijää) 20 € + alv, pienille ja keskisuurille työnantajille (alle 250 työntekijää) sekä kuntatoimijoille 200 € + alv ja suurille (yli 250 työntekijää) 400 € + alv. Summa on pieni, mutta kannattava investointi vetovoimaiseen työnantajakuvaan sekä vastuullisuuteen. Osallistuminen tuo näkyvyyden kampanjasivustolla, oikeuden käyttää Vastuullinen kesäduuni -logoa ja kampanjamateriaalia sekä mahdollisuuden osallistua kesäduunikilpailuun ja koulutuksiin. Osallistumismaksuun sisältyy myös mahdollisuus ilmoittaa kesätyöpaikoista Oikotiellä ja kampanjasivustolla ilman eri maksua.
 
Hyödyt työnantajalle:
 
  • Viestitte yrityksestänne vastuullisena ja kiinnostavana työnantajana ja yhteiskunnallisena toimijana.
  • Saatte laajan näkyvyyden nuorten suuntaan verkossa – kampanjasivut, SOME-kanavat, kampanjamateriaalit
  • UUTTA! Ympäri Suomen kiertävä VKD16 Pop Up –kiertue sparraa nuoria työnhaussa ja tarjoaa työnantajille uuden tavan jalkautua nuorten pariin – auttaminen on sisältömarkkinointia parhaimmillaan
  • Kampanja pureutuu kesätyöprosessin eri teemoihin (hakuvaihe, perehdytys, työn mielekkyys…) ja nostaa esiin kampanjassa mukana olevien työnantajien parhaita kesätyökäytäntöjä
  • Pääsette kehittämään kesätyöprosessejanne yhdessä muiden työnantajien kanssa (Vastuullisen kesätyön toimintaopas, koulutukset esimiehille) ja Parhaimmat kesätyökäytännöt –seminaarit
  • Kampanjamateriaali oman henkilöstön sitouttamiseksi hyvän kesätyökokemuksen tarjoamiseksi nuorille
  • Kilpailu vuoden vastuullisimman kesätyönantajan tittelistä
  • Kesätyöpaikkailmoitukset ilman eri maksua Oikotielle ja kampanjasivustolle
 
Huom! Mikäli olet kiinnostunut tekemään kesätyönantajana asioita vielä isommin, tulemme mielellämme keskustelemaan kampanjan lisänäkyvyydestä tai laajemmista kumppanuuksista! Olet myös tervetullut meille kylään. Yhteydenotot: paivi.salminen-kultanen@t-media.fi
 
 
 
”Sonera lähtee nyt kuudetta kertaa mukaan pääyhteistyökumppaniksi Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Haluamme tarjota nuorille heidän koulutustaan vastaavia kesätöitä vastuullisesti ja kantaa kortemme kekoon nuorten työllistymisen tukemisessa. Kampanja tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden kehittää myös omia kesätyökäytäntöjämme ketterimmiksi ja laadukkaammiksi.” 
-Sanna Lavonen, Employer Branding Manager, Sonera
 
 
*Pakollinen

Työnantajan tiedot

 

Organisaation nimi *

 

Organisaation toimiala*

 

Postiosoite *

 

Postinumero *

 

Postitoimipaikka *

 

WWW-osoite *

 

Kesätyöpaikkojen määrä
Kirjoita arviosi vuonna 2016 tarjoamienne kesätyöpaikkojen määrästä numeroina (esim. 150)

 

Laskutustiedot *

 

Kenet haluaisit haastaa mukaan Vastuullinen kesäduuni 2016 -kampanjaan
Haasta kampanjaan mukaan omia yhteistyökumppaneitasi ja muita verkostojasi. Voit tehdä sen itse tai täyttää tähän heidän yhteystietonsa (organisaation nimi + mahd. yhteyshenkilön sähköpostiosoite), niin voimme tehdä sen myös puolestasi. Kiitos, että autat viemään sanaa kampanjasta eteenpäin!

 

Ilmoittaudun Vastuullisin kesätyönantaja 2016 kilpailuun

 

Yhteyshenkilön tiedot

 

Etunimi *

 

Sukunimi *

 

Asema organisaatiossa

 

Puhelin *

 

Sähköposti *

 

Täytämme työnantajana hyvän kesätyön periaatteet ja sitoudumme noudattamaan niitä *
Osallistumisen perustaso, joka tuo näkyvyyden kampanjasivustolla, oikeuden käyttää Vastuullinen kesäduuni -logoa ja kampanjamateriaalia sekä mahdollisuuden osallistua kesäduunikilpailuun ja koulutuksiin. Osallistujat saavat lisäksi ilmoittaa kesätyöpaikoistaan kampanjasivustolla veloituksetta. Osallistumismaksu on mikroyrittäjille (alle 10 työntekijää) 20 € + alv, pienille ja keskisuurille työnantajille (alle 250 työntekijää) sekä kuntatoimijoille 200 € + alv ja suurille (yli 250 työntekijää) 400 € + alv.
 Kyllä

 

Olen kiinnostunut kuulemaan lisää eri laajuisista kumppanuuksista *
Kumppanuuden kautta pääsette laajemmin osallistumaan kesätyön kehittämiseen kumppanitapaamisissa ja saatte myös parhaan viestinnällisen hyödyn näkyvyyksen, henkilökuvien ja videon avulla.
 Kyllä Ei

 

 Olemme olleet mukana Vastuullinen kesäduuni 2015 -kampanjassa
 Olemme Oikotie Työpaikkojen asiakas
 Olen mikroyrittäjä